No pictures!

I godan ro vandrade jag längs gågatan med ett kommande styrketräningspass i tankarna när jag blev stoppad av en man. A-ha, Greenpeace, tänker ni, men denna gång var det faktiskt Kuriren som ville åt mina tjänster. Han presenterade sig och sitt uppdrag, att ställa frågor om folks frisyrer, samtidigt som en kameraman frontade. Här fick jag för övrigt fantasier om en galen folkmassa, ett flertal journaliser med tillhörande blixtljus och mitt säkerhetsteam som ropar "no pictures" och motar bort skvallertackorna. Många tankar flög igenom mitt huvud vid denna tidpunkt, av vilken anledning valde reportern mig?! Ska jag ta det som förolämpande eller uppskattning? På ett sätt skulle jag även behöva lite uppmärksamhet i tidningarna, mina tidigare framträdanden är lätträknade, eller obefintliga, förutom något inför-matchsnack i Humlegården innan DIF-Juventus för ett gäng år sedan som endast sändes i TV4-Stockholm. Dessutom uppkom en liten lockande möjlighet till att provucera. Efter en del betänketid valde jag dock, som den sanna ungdom jag är, att säga "Nej, jag pallar inte!". Anonym som jag är rätade jag mig in i ledet igen. Dock kunde jag självklart inte låta bli att sätta mig på en illaluktande bänk några meter bort för vidare iakttagelser. Jag var nyfiken på vilka som skulle bli deras nästa offer, kanske skulle jag då få rätsida på om de sökte snygga eller utstickande. Kalla det osäkerhet om ni föredrar, jag var endast intresserad av vilka de skulle plocka. Och nej, det gav inga tydliga svar.


Under den närmaste timmen klämmandes på bollar och pinnar på gymmet funderade jag dock på hur jag skulle ha beskrivit min frisyr, något som jag tar för givet var en av de efterföljande frågorna från reportern. Jag kom fram till detta: "Genom min frisyr vill jag uttrycka det sofistikierade och vilda i min personlighet." Fritt för egna tolkningar ;)


Ikväll har jag tänkt att lyssna igenom The Charlatans nya album för första gången, rapport kommer antagligen senare. Perfekt uppladdning inför en riktig rysare i form av Milan-Arsenal, come on Gunners!


Kommentarer
Postat av: Emil

hahaha, fan vad du skulle ha svarat så i tidningen. Pete Dohertyklass skulle det varit;)

2008-03-04 @ 21:44:11
URL: http://emilo.blogg.se
Postat av: Johan

Oj :) Lilla hyllningen!

2008-03-04 @ 23:57:19
URL: http://inbetweener.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0