Attityd

Människors skeva inställning till vad det än må vara blir snabbt självlysande så fort det blir svag uppförsbacke eller andra oönskvärda händelser. Uppriktigt sagt oerhört tröttsamt och enerverande. Hur många har total avsaknad av att bita ihop och knyta näven i fickan-mentalitet kan möjligtivs kopplas ihop med ungdomarnas lathet, jag själv räknas som vuxen numera ;), men likväl knappast en godtagbar ursäkt för att hänga läpp vid första motgång, eller hur?! Med positiv anda, rätt attityd och lite stake kan alltid underläge vändas till framgång, en trist kväll kan bli en bra kväll och det bästa av allt är att det smakar så mycket godare om man stått rakryggat genom snålblåsten. Livet är inte alltid lätt. Du kan itne få allting serverat på ett silverfat. Med en skön taggning och rätt inställning ska motgången snarare ses som en utmaning, något som ska övervinnas för att mötas av solskenet på andra sidan berget. Jag är trött på negativitet och kappvändare. Brösta upp dig, agera som det föredöme du kan vara och gör det du inte gjorde under den misslyckade kvällen igår.

Jag har nöjet att umgås med en del folk som besitter den allra skönaste attityden. Som sprider glädje i de mörkaste stunderna och trots ständiga oförtjänta motgångar försöker göra det bästa av någonting som inte ser ut att vara det man hoppades på. Jag ska själv bli ännu vassare. Möjligheterna är oändliga.

"Vi är ett skönt gäng ikväll, vi gör vad vi vill. Vi går in och röjer på dansgolvet inne på Lotus. Vi drar vidare och stampar folk på tårna inne på Nybron. Vi kör överallt. Bara för att vi kan och för att vi vill."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0